New in #4

new in post

Prošla su dva mjeseca od zadnjeg new in-a i znam da sam predugo čekala za objavu ovog posta jer se tu nakupilo svega i svašta. I odmah se ispričavam na hrpi slika, ali neke sam čak izbacila da ih bude što manje. Morati ću redovitije stavljati ovakve postove da nebi opet došlo do ovakve situacije 😀

new in

Ulja za trbuh su mi u zadnje vrijeme bila lagana opsesija pa sam ih stvarno nakupovala brdo, ali sam ih i pošteno trošila. Mother’s special blend ulje je naručeno sa iherba i jako mi se sviđa i u toj sam naruđbi naručila još i Derma boost jer sam jedan potrošila. U Kozmu sam također kupila par sitnica i obnovila zalihu maski. Freeman maske su već i potrošene i jako mi se sviđaju, a pores be pure masku kupujem već jako dugo i stvarno je volim. Tu su se našli i Beauty Uk i Catrice ruž. Beauty Uk ruž je već proslijeđen dalje jer mi jednostavno nije odgovarao.

nyx butter gloss

NYX Butter glossevi su mi pravo otkriće i obožavam ih. Znate da sam ja bila više lipstick cura, ali ova sjajila su me baš osvojila i ne prestajem ih nositi. Nijanse na slici su: Creme Brulee, Strawberry parfait i Tiramisu.

douglas hair

U Douglasu je bilo sniženje od 20% pa sam ciljano išla po Dior Lip Glow jer sam zadnji potrošila, a usput sam kupila i jedan Anny lak čiju ste recenziju mogli čitati ovdje, te Douglas set za kosu koji još nisam isprobala tako da ne mogu ništa reći.

nyx butter lipstick

Kako su mi se zasviđali NYX butter glossevi odlučila sam isprobati i NYX Butter ruževe i mogu reći da mi se jako sviđaju. Nisu dugotrajni, ali to mi ni ne smeta. Nijanse su: Pops, Sweet tart i Hunk.

mac blot concealer lipstick

Kako sam bila u Trstu morala sam se počastiti i sa par sitnica, a to su MAC Blot o kojem ste o mojem oduševljenju mogle čitati u ovom postu, korektor koji ima jako dobro pokrivanje, ali mislim da bi me dugoročno mogao malo isušivati i MAC ruž u nijansi Lustering. Nije mi bila namjera kupiti ovu nijansu već Rebel ili Angel, ali na kraju nisam. Mada sam na kraju pokleknula i kupila ta dva ruža jednom drugom zgodom 😀 Ah, šta da radim kad sam slaba na ruževe.

kiko cosmetics

U Trstu sam posjetila i Kiko trgovinu i kupila par sitnica koje nisu isprobane i zapravo je većina sa slike kupljena za Vas dragi moji čitatelji, ali o tome više u slijedećem postu kada ću objaviti Darivanje 🙂

baby lips electro

Tamo sam naletila i na Baby lips electro liniju, zapravo nisam ja nego ih je moj muž uočio, a zna da mi se sviđaju ta slatka pakovanja pa sam uzela: Pink Shock, Berry Bomb i Fierce n Tangy.

real techniques

Sa iherba su mi stigli Real Techniques novi kistovi. Jako sam zadovoljna njihovim kistovima, a pogotovo sa prošlim setom koji mi je možda i mrvicu draži od ovoga. Kistovi super kvalitete za dobru cijenu. I jako mi se sviđaju kako se svi njihovi kistovi brzo suše tako da ih mogu oprati nakon svakog korištenja.

thayers tonik

Još jedna naruđba sa iherba sa Thayers tonikom, baby uljem i još par sitnica. Thayers tonik sa ružom sam naručivala non stop, pa sam odlučila da je vrijeme za promjenu pa sam uzela ovaj od krastavca. Kvaliteta je također super, ali mi se miris baš ne sviđa.

tigi maska za kosu

Moram priznati da nisam sigurna da li su mi ova dva proizvoda za kosu stigla sa feeluniqu-a ili lookfantastica, ali riječ je o Bed Head maski za kosu i Matrix monoi ulju. Kako sam u Tag potroši 6 do Božića stavila jedne kristale, odlučila sam se strpiti sa isprobavanjem ovog ulja i vidjet ćemo koliko ću još izdržati.

U DM-u sam kupila samo par sitnica: Rosal Lip Balm, Labello lip butter, L’oreal ruby opera i Electric fuchsia, te ulje za sjaj kose. Nemojte se čuditi količni mazalica za usta koje kupujem jer sam sposobna u 20-tak dana potrošiti recimo čitav ovaj rosal lip balm 😀 Ovisnik 😀

l'occitane ulje i tonik

L’occitane je jedan od mojih omiljenih brendova i svako toliko moram se počastiti, a ovaj put je odabir pao na tonik i bademovo ulje.

hm kozmetika

Nedavno sam tek obratila pozornost na H&M kozmetiku i izgledom mi se jako sviđala, a mogu reći da nakon što sam je isprobala vjerujem da ću kupiti još koji primjerak. Najviše mi se sviđa Lip pen i Very berry lak.

kerastase šampon

Opet nisam sigurna da li sam ovo kupila na lookfantastic-u ili Feeluniqu jer su mi sve te stranice slične, ali znam da je bio popust od 10 funti pa sam uzela ova dva Kerastase šampona. Da, zabunom sam kupila dva šampona i to sam skužila tek kad mi je paket stigao doma. Bila sam sigurna da sam uzela šampon i masku za kosu 😀

himalaya lip balm

U Mulleru sam kupila Himalaya lip balm sa kojim sam oduševljena i stalno ga koristim, ali mogu Vam reći da se jako brzo troši 🙁 A druga stvarčica je ova slatka Essence paleta.

nyx butter gloss

Kako sam bila oduševljena sa prva tri NYX butter glossa naručila sam nove u nijansama: Raspberry Tart, Cherry pie i Apple strudel. Čak su im i imena neodoljiva.

Sad vidim da sam zaboravila staviti Beauty box, nove MAC ruževe i Lush kremu, ali biti će prilike i za to. Žao mi je da sam Vas ovako zagnjavila. Možda sam mogla podijeliti u dva djela, ali neka ovaj put bude ovako kako je.
Nadam se da Vam se sviđaju moje nove stvarčice i da ste uživali u čitanju.

Koji Vam se proizvodi najviše sviđaju? Pišite mi o kojima biste željeli čitati zasebne recenzije.

Pratiti me možete na:
Facebook-u ili
Instagram-u

(6044)

52 komentara

  • Roseybelle
    studeni 7, 2014 at 4:39 pm

    OMG! Ovo je raj za mene, raj 😀 sve je prekrasno i sve bi i sama kupila sigurno 🙂 prvo mi se jako svidjaju nyx butter ruzevi i sjajila, njih vec dugo zelim probati, a nikako. Cherry Pie me najvise zanima. 😀 Morat cu bar jedno sjajilo uzeti 🙂 zatim mi je sve od MAC-a prekrasno, taj Blot puder svi hvale jako i isto me privlaci. Kerastase samponi vjerujem da su super, za njih mi je trenutno puno dati no nije da ih ne bi probala 😀
    Nisam imala pojma da su dosli novi Baby Lips, sad moram po jos jednog jer ja volim i onu prvu kolekciju iako su se neki zalili da im ne odgovara tu kod nas. Prekrasan new in! Uzivaj u svemu ovom lijepom 🙂

    • Roseybelle
      studeni 7, 2014 at 4:40 pm

      E da i htjela bih citati recenziju MAC ruzeva i novih Baby lipsa, ali i Kerastase sampona 🙂

      • Chickfreak
        Chickfreak
        studeni 7, 2014 at 4:56 pm

        MAC ruževe sam baš i imala u planu samo da prođe ova kiša jer mi slike ispadaju baš bezveze 🙁

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 4:55 pm

      Hvala ti :* Za one koji vole laganije ruževe ovi butteri i sjajila su odlična. Sad baš završavam šampon i masku iz beauty boxa i onda se bacam na isprobavane kerastase šampona i jedva čekam jer mi je kosa baš nekako bezvezna u zadnje vrijeme i vidim da se sa L’orealom počela popravljati pa se nadam da će Kerastese nastaviti to. I meni su baby lipsevi baš solidni tako da vjerujem da će i ovi bit takvi i divno mirišu 🙂

  • Tijana sjz
    studeni 7, 2014 at 4:39 pm

    Ti hoćeš da ja padnem u nesvest? 🙂 Prelepo zaista sve mi se dopada a ima i stvari koje želim da probam već duže vreme al nema veze volim ja i samo da gledam 😀 . Jako su ti lepe fotke.

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 4:55 pm

      Hihi hvala 🙂 Sada sam do Božića na miru jer treba kupiti i stvari za bebu :))

  • Pepe Le Pew Girl
    studeni 7, 2014 at 4:47 pm

    Sve mi se sviđa 😀 ali najviše mi se dopadaju NYX sjajila pošto nisam fan sjajila ali ova izgledaju super a i čitam da su svi oduševljeni.Rosalove balzame imam i mislim da su mi najdraže mazalice za usne. Thayers tonik mi je na listi Iherba samo nisam odlučila koji uzeti, krastavce,ružu ili marelicu…ali odlučiti ću valjda već. Super noviteti,sve mi se sviđa.

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 4:58 pm

      Hvala ti 🙂 Da ja isto inače nisam nosila ta sjajila, ali bome sada ih ne skidam 😀 Nisam još isprobala rosal balzam i baš mi je drago kad kažeš da je dobar 🙂 I ruža i krastavac su mi super, mada mi ruža miriše bolje tako da ću se ipak slijedeći put vratiti njoj. A marelicu nisam isprobala.

  • Zipa This
    studeni 7, 2014 at 7:04 pm

    Ah, divno! 😀 Moje oko je zapazilo i posebno izdvaja Nyx ruževe Pops i Sweet tart (ako su to ova dva s lijeve strane), ali i Kiko se čini divan 😉
    Ali i set kistova <3 Ne bih imala ništa protiv da jedan dođe i do mene 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 7:53 pm

      Nyx ruževi su meni baš super, lagani, a opet dovoljno pigmentirani. Kistovi su i meni možda najveći favorit od svega 🙂

  • Sooltaneeyah
    studeni 7, 2014 at 8:33 pm

    Wow, stvarno kvalitetni komadi! Sve mi se mnogo sviđa!

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 8:59 pm

      Hvala ti 🙂

  • Mona Moon
    studeni 7, 2014 at 9:27 pm

    Uh, uh, slinim, sve mi se sviđa 😀 Meni je isto nedavno stigla narudžba s iHerba i u njoj omiljeni Thayers tonik 🙂 Rosal Violet Touch balzam mi je odličan, od njega se u zadnje vrijeme ne odvajam 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 10:22 pm

      Thayer je nezamjenjiv, baš ga dugo koristim i odličan je. Baš mi je drago čut to za Rosal jer sam mislila da će bit promašaj. Jedva čekam da ga isprobam, samo moram potrošit prije još neke 😀

  • thecasualprincess
    studeni 7, 2014 at 9:29 pm

    Nisam znala da Himalaya ima svoje labelo!! Sutra se bacam u njegovu potražnju/kupovinu! 🙂

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 10:22 pm

      Nisam ni ja, ali kad sam ga vidjela morala sam ga imat jer su mi njihovi proizvodi jako dobri. I super je stvarno 🙂

  • Makeup and OTHER
    studeni 7, 2014 at 10:38 pm

    Ovo je savršen New in ,, sve bi ti ukrala, sve haha 😀 😀
    ne znam uopće što da izvodjim kad mi sve izgleda dobro 😀
    slika s Kiko proizvodima je tako skladna i jesenska 😀
    NYX brend obožavaam 😀
    Pores be pure maskicu sam baš danas kupila,, i ne znam da li da ju stavim sad ili sutra navečer 🙂 😛

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 7, 2014 at 10:49 pm

      Hvala 🙂 Baš kad sam kupovala ove Kiko proizvode htjela sam da budu nekako jesenski 😀 i meni se nyx skroz sviđa 🙂 Hehe i ja sam danas imala u planu stavljat masku, ali sam na kraju radila piling. Nadam se da će i tebi bit dobra 😉

  • Aurora
    studeni 7, 2014 at 11:12 pm

    Jao šta je lepota *.* Ovaj NYX butter ruž u sredini (Sweet tart) izgleda savršeno! I Kiko <3

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 12:27 am

      Hvala 🙂 U sredini je hunk samo što nisam napisala redosljedom 🙁 I divan je stvarno 🙂

  • TalishaArt
    studeni 7, 2014 at 11:19 pm

    dala si si oduska, svaka cast 🙂 ja izdvajam nyx butter glosseve koji su divni, dijelimo 2 iste nijanse (creme brulee i tiramisu), ukupno ih imam 6 i stvarno su najbolja sjajila ikad 🙂

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 12:28 am

      Hehe jesam malo i previše, ali računam da ovaj mjesec neću 😀 I ja ih imam 6 i zasada neka ostane na tome 😀 Meni su također odlična 🙂

  • Dear Skin
    studeni 8, 2014 at 12:15 am

    Uuuuu, same krasote <3 Dior Lip Glow je nešto fenomenalno, i ostatak mi se jako, jako sviđa :))

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 12:29 am

      Hvala ti 🙂 Bez Dior Lip Glowa nebi mogla, meni savršen 🙂

  • Marijana
    studeni 8, 2014 at 12:49 am

    Dior Lip Glow imam i obožavam ga! Danas sam i ja naručila Thayer tonik, nadam se da ći biti zadovoljna!
    Svi proizvodi su odlični, posebno kada su ovako na hrpi!
    Uživaj u njihovom korištenju

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 12:55 am

      Hvala ti 🙂 I meni je odličan, ne mogu bez njega 🙂 Ja jako volim Thayers tonik pogotovo od ruže 🙂

  • Sura Dancer
    studeni 8, 2014 at 10:42 am

    Uh, kako krasan New In 😀 Uspješno odoljevam novom setu RT kistova, ali kako ću i dalje kad vidim da ih svi hvale 😀 Još jedan post i pokleknut ću, jaooo 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:25 pm

      Hvala 🙂 Ma stvarno su dobri njihovi kistovi, ali iskreno prošli set je bio bolji 🙂

  • hysteria
    studeni 8, 2014 at 10:53 am

    O_o Wow!
    Ne znam što bih izdvojila, sve mi je prekrasno!
    Nyx buttere ću morat isprobat konačno, izgledaju predivno :).

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:26 pm

      Hvala 🙂 Meni su butter sjajila super, ne odvajam se od njih, a inače mi sve jako brzo dosadi 😀

  • Makeupfandra
    studeni 8, 2014 at 11:33 am

    Prekrasan new in, većinu toga bih i sama kupila… Rado bih čitala o NYX butterićima, i o Thayers toniku, vidim da je jako omiljen i hvaljen, pa me zanima koji su razlozi i što ga izdvaja od ostalih.. 🙂

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:28 pm

      Hvala 🙂 Za thayers sam baš neki dan napravila slike tako da ću prvom prilikom natipkati i post jer od ruže koristim već jako dugo. A buttere moram slikat na ustima, a mislim da će to potrajati zbog ove kiše pa nikako da napravim normalne slike nažalost.

  • Stela
    studeni 8, 2014 at 12:23 pm

    Prekrasnooooo 😀 Blot i sama želim, a koja nijansa ti je korektor? NYX Butter glossovi su mi prekrasni, ali nikako kupiti ijedan.

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:30 pm

      Hvala 🙂 Korektor je NW25 i lijepo mi pokriva, ali mi smeta da možda mrvicu isušuje što mi je u biti i napomenula prodavačica, ali nisam se dala 😀 butter glosseve obožavam, a stvarno nisam neki tip za sjajila. Jako su ugodni na ustima 🙂

  • Didi
    studeni 8, 2014 at 1:05 pm

    odakle si narucila nyx sjajila ? 🙂

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:30 pm

      Sa ebaya su naručena i sjajila i nyx ruževi 🙂

  • Vesna
    studeni 8, 2014 at 4:12 pm

    Ne znam što izdvojiti jer je sve super! 😀
    Mislim da mi KIKO stvarčice izgledaju posebno zanimljivo, L’Occitane i H&M! 🙂
    Nisam dugo bila u Trstu i tako mi je krivo da mu više nisam blizu jer bih sigurno često svratila. Uvijek se dobri dućani otvore kad se ja odselim lol 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 8, 2014 at 4:33 pm

      Hvala 🙂 Ja sam isto bila prestala ić u Trst jer je pola dućana bilo zatvoreno, ali na sreću sad se sve promjenilo i pootvaralo se baš jako puno novih dućana i imaju lijep izbor tako da sam baš sretna zbog toga. Oduvijek mi se sviđao taj shopping i ugođaj Trsta 🙂
      Mene je baš iznenadila H&M kozmetika, pogotovo pakovanja, a i kvaliteta nije za baciti 🙂

  • Minna
    studeni 8, 2014 at 5:24 pm

    NYX već duže želim isprobati, nadam se da će doći na red uskoro. 🙂 Prelijepih stvari si kupila, ne mogu ništa posebno izdvojit. Super su 🙂

  • SaraBRBlog
    studeni 10, 2014 at 4:59 pm

    Che bellezza <3 Ne znam gdje početi! Ne nosim sjajila, ali ako ću zbog nekog pokleknuti i kupiti NYX sjajila to ćeš biti ti 🙂 Vidim da se lijepo pripremaš za bebača, bit će veselja 🙂 Tonik od krastavca je super i mislim da te neće razočarati, ove RT kistove nemam pa me i oni mame, a o Kiko kozmetici neću ni pričati. Pred koji mjesec sam bila vani, ugledala curu s predivnim ružem i naravno da sam ju morala pitat koji je:^O Kad ona meni "to ti se ne može naći u HR" već sam očekivala da će spomenuti ruž od 300 kn kad ona izvaadi ruž, a to KIKO 😀 I njega moram kupiti 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 10, 2014 at 7:01 pm

      Tako sam i ja zanemarivala totalno sjajila, ali bome u zadnje vrijeme sam ih se nakupovala 😀 Mene ta Kiko kozmetika totalno privlači, ali stvarno sva sreća da je nema kod nas za kupiti jer bi još više trošila 😀 Hihi ovaj mjesec planiram ne kupovati kozmetiku nego stvari za bebu 😀

  • alittlemakeupobsessed
    studeni 10, 2014 at 10:36 pm

    ŽENO!!! 😮
    Ne znam što bih prije izdvojila, baš baš sve mi se sviđa i ukrala bih ti (ok, ostavila bih ti mazalice za trbuh 😀 )

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 10, 2014 at 11:52 pm

      Hihihi da mazalice za trbuh nikako 😀 Nebi mogla trenutno bez njih 😀

  • Mell's corner
    studeni 11, 2014 at 11:20 pm

    Sve redom po mom ukusu <3 Bojim se na što bi ličilo kad bi nas dvije zajedno šopingirale hahaha 😀 bankrot!
    Kupila si čak i Matrix ulje koje jako želim <3 Frizerka ga svaki put koristi kad joj dođem i svaki put me oduševi. Predivno miriši, čak i bolje od Orofluida. 😀
    Na stranu svi ovi krasni komadi ali presmiješno mi je da si naručila dva šampona hahaha 😀 ajd da si barem regenerator uzela zabunom. 😀 Inače, ja sam kupila masku i koristila sam ju samo jednom jer nisam mogla odoljeti, obzirom da trenutno testiram nešto drugo, i nisam mogla vjerovati kako mi se kosa od nje sjajila. Znači, brutalan sjaj :O što mi se jako svidjelo obzirom da mi je kosa crvena pa baš lijepo izgleda. 😀

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 12, 2014 at 12:18 pm

      Uffff nebi to bilo dobro definitivno 😀 Baš mi je drago ovo čut da je dobro jer sam ja na kraju sa onim kristalima pa počinjem njega koristit 🙂
      Hehehe šta da ti kažem, ne znam ni sama šta mi je bilo 😀 Još sad kad čujem da je maska dobra luda sam 😀 Mojoj kosi baš fali sjaja tako da ću je onda morat čim prije naručit samo ću čekat kakav popust 🙂

  • smakira
    studeni 18, 2014 at 9:38 pm

    wooow, otvorila sam ovaj post i samo blenula 😀 diiivne stvari!
    najviše su mi za oko zapele sve ove mazalice za usne, svih vrsta i kad ih vidim tako, ne znam šta mene pukne, ja bih ih odmah sve pokupovala 😀 na kraju se ipak otrijeznim pa ne napravim tako.. XD
    ista stvar sa lakovima za nokte, i super nijanse si kupila, sve mi se sviđaju!

    a recenzije, pa stvarno ne znam, ja sam jedna od onih koja će sve pročitati jer me zanima, bez obzira namjeravam li kupiti recenzirane proizvode ili ne, tako da, samo piši, što se mene tiče, ne možeš pogriješiti. 😉

    • Chickfreak
      Chickfreak
      studeni 18, 2014 at 11:07 pm

      Hehe hvala 🙂 Ja baš imam fetiš na mazalice za usne pa uvijek pretjerujem. Ali ih ajde redovito i nosim 🙂

Leave a Comment